​Vet-Teams målsætning er at give landmænd den mest optimale rådgivning om sundhed og produktionsstyring for at opnå de bedst mulige resultater.
​Kontakt os på  tlf: 70 25 74 70

Sundhedsrådgivning​

​Vet-Team tilbyder sundhedsrådgivning til både svine- og minkbesætninger. Med sundhedsrådgivning kan du optimere sundheden i din besætning og dermed din øge din produktion og indtjening.​

Svinerådgivning & Minkrådgivning

​Fokus på sundhed

Hver besætning har tilknyttet en fast besætningsdyrlæge. Ved sundhedsrådgivning lægger vi vægt på en positiv dialog med fokus på:

• Trivsel
• Velfærd
• Økonomi
• Sikkerhed.

Når vi kommer på sundhedsrådgivningsbesøg, kommer vi således med forslag til forbedringer og ændringer, der kan optimere din produktion og forebygge sundhedsproblemer for din besætning.

Svinerådgivning

Hos Vet-Team har alle vores dygtige dyrlæger kompetencerne til at tage sig af svinerådgivning. Det gør os meget fleksible i forhold til besøg. Ønsker I derfor et besøg udover de i forvejen aftalte besøgsintervaller, finder vi en hurtig og effektiv løsning, hvor vi kan komme ud til fx obduktioner, prøveudtagning eller lignende.

Minkrådgivning

Vores stab består af 6 dyrlæger der tager sig af sundhedsrådgivning for minkbesætninger. Ud over de 4 faste besøg, der er placeret på strategisk vigtige tidspunkter i farmperioden, håndterer vi akutte besøg undervejs. Med 6 minkdyrlæger vil vi altid være i stand til, indenfor rimelig tid, at foretage sådanne problemorienterede besøg.

Sidste nyt

Her kan I løbende læse forskellige nyheder fra os​

Årsmøde Mink

Se plancher fra indlæg

Årsmøde Svin

Se plancher fra indlæg​

Medicinhåndterings-

kursus og andre kurser, klik her

Minkkurser, klik her​

​​​Månedens Fidus

Smittebeskyttelse

Sidste nyt om PED og gode råd om ekstern smittebeskttelse.
Læs mere her >>

App:

Vet-Team har udviklet en App til Android for at lette udregning ved flokmedicinering.

Læs m​ere her >>

HVEM ER VI?

Vet-Team

CVR: 33370911

KONTAKT OS

FIND VEJ

​Lavhedevej 28 A

7500 Holstebro

PARTNERE

​Agrosoft

Se websiden her >>