​Vet-Teams målsætning er at give landmænd den mest optimale rådgivning om sundhed og produktionsstyring for at opnå de bedst mulige resultater.
​Kontakt os på  tlf: 70 25 74 70

Sundhedsrådgivning​

​Vet-Team tilbyder sundhedsrådgivning til både svine- og minkbesætninger. Med sundhedsrådgivning kan du optimere sundheden i din besætning og dermed din øge din produktion og indtjening.​

Svinerådgivning & Minkrådgivning

​Fokus på sundhed

Hver besætning har tilknyttet en fast besætningsdyrlæge. Ved sundhedsrådgivning lægger vi vægt på en positiv dialog med fokus på:

• Trivsel
• Velfærd
• Økonomi
• Sikkerhed.

Når vi kommer på sundhedsrådgivningsbesøg, kommer vi således med forslag til forbedringer og ændringer, der kan optimere din produktion og forebygge sundhedsproblemer for din besætning.

Svinerådgivning

Hos Vet-Team har alle vores dygtige dyrlæger kompetencerne til at tage sig af svinerådgivning. Det gør os meget fleksible i forhold til besøg. Ønsker I derfor et besøg udover de i forvejen aftalte besøgsintervaller, finder vi en hurtig og effektiv løsning, hvor vi kan komme ud til fx obduktioner, prøveudtagning eller lignende.

Minkrådgivning

Vores stab består af 6 dyrlæger der tager sig af sundhedsrådgivning for minkbesætninger. Ud over de 4 faste besøg, der er placeret på strategisk vigtige tidspunkter i farmperioden, håndterer vi akutte besøg undervejs. Med 6 minkdyrlæger vil vi altid være i stand til, indenfor rimelig tid, at foretage sådanne problemorienterede besøg.

Sidste nyt

Her kan I løbende læse forskellige nyheder fra os​

ÅRSMØDE 2019

klik her

Medicinhåndterings-

kursus og andre kurser, klik her

Minkkurser, klik her​

Årsmøde Mink

Se plancher fra indlæg​

Årsmøde Svin

Se plancher fra indlæg​

Driftslederkursus

For minkavlere

Videreuddannelse af avlere og driftsledere samt andre interesserede, hvor kursusbeviset samtidigt er gældende som den efteruddannelses for driftsledere, der skal gennemføres hvert 3. år.

Månedens Fidus

Smittebeskyttelse

Sidste nyt om PED og gode råd om ekstern smittebeskttelse.
Læs mere her >>

App:

Vet-Team har udviklet en App til Android for at lette udregning ved flokmedicinering.

Læs m​ere her >>

HVEM ER VI?

Vet-Team

CVR: 33370911

KONTAKT OS

FIND VEJ

​Lavhedevej 28 A

7500 Holstebro

PARTNERE

​Agrosoft

Se websiden her >>